Zucker desenvolupa una heterogènia carta d'elaboracions pastisseres per a hotels, restaurants i serveis d'àpats d'alta gamma; per a això compta amb un equip de professionals apassionats del seu treball.
Georg Pirker, va néixer a Àustria i va realizar estudis d`hosleleria a Àustria. Ha traballat anys enl'ofici,
formant-se professionalment en els millors restaurants de diferents països del món: Alemanya, Suïssa,
Itàlia, Àustria i el Carib.
El seu traball com a Xef particular d`un empresari Suís el porta a Barcelona. A Catalunya seguiex amb la seva professió dirigint un centre de producción:
la seva tasca s`ha basat en la coordinació i elaboració de grans esdeviniments, aixi com actes selectes en cases privades.
La seva àmplia i enriquidora experiència en l'ofici li ha permès conèixer en profunditat les necessitats principals dels professionals que disposen cada vegada de menys temps però no volen renunciar, en cap moment, a productes artesans i d'alta qualitat. Aquesta realitat és la que principalment li impulsa a desenvolupar aquest ambiciós però alhora excel·lent projecte que és Zucker.
ZUCKER ALS MITJANS:
SEXTA ENCUENTRO ECUWI
L'art de la pastisseria i la xocolateria: Ecuwi
REVISTA CHEF'S BOOK
Zucker, pastisseria d'assemblatge: Chef's book
ZOUK MAGAZINE
Zucker, pastisseria d'assemblatge: Zouk publication
DULCY PASS 2019
Zucker, pastisseria d'assemblatge: Dulcy Pass 2019